Autovõtme õigeaegne parandamine on tunduvalt odavam kui uue võtme valmistamine!

Kas teadsite, et võtme õigeaegne parandamine on tunduvalt odavam kui uue võtme valmistamine? Järgnevalt sellest lähemalt.

Kuid pole saladus, et hind jätab sel juhul soovida, kuna autoesindused ei diagnoosi ega paranda võtmeid, vaid pakuvad lihtsalt uue võtme tellimist, ilma probleemi olemuss süvenemata. Uute võtmete hind kõigub sõltuvalt automargist keskmiselt 200 eurost kuni 1300 euroni. Kuid viimasel ajal annavad isegi automüüjad, mõistes sellise otsuse ebamõistlikkust, oma klientidele sõbraliku soovituse pöörduda auto võtmete parandamiseks spetsialiseeritud töökodadesse. Kui me räägime selle lähenemise eelistest, siis mõnikord võib hinnavõit olla kuni 90%.

Kurioosseim juhtum meie töökoja kogemusest oli 2017. aastal Pärnust pärit kliendiga. Klient pöördus mittetöötava puldi probleemiga autoesindusse ning seal pakuti talle tellida uus võti väärtusega 250 eurot. Meiega ühendust võttes selgus, et klient ajas patareide vahetamise ajal patarei polaarsuse lihtsalt sassi ning maksis selle tulemusena patareide korrektse vahetamise eest vaid 5 eurot ja oli uskumatult rahul.

Kuid ärge kiirustage süüdistama automarkide esindajaid ja autosalongide töötajaid pahatahtlikus kavatsuses, kuna me räägime sellest, et automargi tootja seisukohast ei ole auto võti ega pult auto element, mis on mõeldud mis tahes viisil parandamiseks, see on lihtsalt kulumaterjal, sama mis piduriklotsid. Ja seetõttu puudub automüügi töötajatel võtmete testimiseks ja nendega töötamiseks vajalik tehnika ning samuti puuduvad vajalikud kompetentsid autovõtmete diagnostikaks ja parandamiseks.

Meie töökoja kompetentsi kuuluvad näiteks sellised tööd nagu:

  • Kulunud, kahjustatud või puuduvate nuppude asendamine
  • Immo kiipide remont, paljundamine, programmeerimine
  • Mehaaniliselt purunenud võtme terade parandamine
  • Autovõtme patareide ja akude väljavahetamine
  • Võtmekorpuste vahetus kulumise või mehaaniliste vigastuste korral
  • Kaugjuhtimispultide töövõime taastamine ja sõidukiga ühenduse taastamine
  • Probleemid, mis on seotud mehaaniliste vigastustega, võtmest üle sõitmisega, kõrgelt kukkumisega, kokkupuutega veega

Võtme diagnostika ei maksa tavaliselt midagi, kuid väga sageli on vaja, et auto oleks töökoja lähedal. Keskmine võtmete remondi hind jääb vahemikku 10-50 eurot, mis on võrreldes uue võtme valmistamisega mitu korda odavam.

Kui võtme parandamine on ebaefektiivne või ebaotstarbekas, saame pakkuda mõistliku hinnaga duplikaatvõtme valmistamist koos programmeerimisega 80-90% Eesti automarkide jaoks

Lisainfo meie autovõtme teenustest siin:
https://www.votmekeskus.ee/collection/keyrepair

Töökoja teenuste hinnakiri:
https://www.votmekeskus.ee/page/teenused

Autovõtmete valmistamine:
https://www.votmekeskus.ee/page/autovotmete-valmistamine

Meie töökoja kontaktid:
https://www.votmekeskus.ee/page/contacts

Обратный звонок
Запрос успешно отправлен!
Nimi *
Telefon *
Täpsusta tarnetingimused antud tootele
Võtame Teiega ühendust e-maili teel
Nimi *
Telefon *
Lisa ostukorvi
Üleminek ostukorvi